Industriell energibesparende blåbærtørkemaskin - Tørkeovn
Frukt- og grønnsakstørkingsvarmepumpen: er produsert for produsenter i mat tørkingssektoren, men på grunn av sin funksjonelle struktur følges tørketypen av teppe rengjøringsfabrikker. Med bruken av varmepumpeteknologi i tørkesektoren har det blitt en av tørkemetodene med økende effektivitet.
Mat desikant varmepumpen tar noe av energien sin fra luften, som i luftkilde varmepumper, og tar en del av den fra elektrisk energi. Frukt- og grønnsakdesikant varmepumpen er plassert inne i det fullt isolerte tørkerommet, og temperaturen inne i tørkerommet er 65 °C, noe som gjør at vannet kan fordampe i frukten, grønnsakene eller andre matprodukter. Fordampet vann transporteres til varmepumpen ved hjelp av vifter, og væsken kastes ut ved å gjøre den til væske. På denne måten fullføres tørkeprosessen.